jevgenyij és barátai

belső önarckép egy skizofrén barátom barátjának az ismerőséről. rólam

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

7vég (2) agymenés (8) ajándék (2) autó (2) bele (2) belga (1) beteg (1) bkv (1) breaking (1) budapest (2) fábry (1) fless (14) francia (1) gondolatok (3) igggenjó (1) india (1) jövő (1) kazah (1) kína (1) komárom (1) kuba (1) lapzsemle (1) lassan (2) lengyel (2) lívius (2) magyar (2) maláj (1) meg tan u ló (1) olasz (1) razzia (1) shopping (1) svéd (1) tarantino (1) tragédia (1) világmegváltás (3) zene (11) zenevonat (1)

tehetségkutató

2007.11.06. 08:01 pít

a hétvége nyugalmát sikeresen felbojgatta a szombat esti csillag születik c. ki mit tud remake. általánosságban irtózom az artistáktól, a zsonglőröktől, de a kígyóbűvölőket is viccesnek találom. erre bzmg, szombat este. még jó h antal imrét nem találták meg a szerdahelyi poénjával, h satňának hívták az öltözőjét, ő pedig nem érzi magát satnyának... de.
lényeg a lényeg, ezek a marhára túlképzett műsorgyárosok annyit nem bírnak felfogni, h a ki mit tud nem attól volt évtizedes siker mert olyan kibaszott jó volt, hanem az egész kor összes külső tényezője egyszerre képzett olyan tökéletes melegágyat a népszerűséghez, hogy talán még unokáink is nevetni fognak pl. kern, gálvölgyi remekbe szabott poénjain (blee) vagy az illés zenekar dallamain.

talán nem sértő, ha negyven év múlva azt mondom: sajnos. fel kéne végre fogni: a 60-as évek nemcsak attól volt más, h kádárnak hívták a párttitkárt és az egyesült államok más országokat tartott aktuális antikrisztusnak... mediális forradalom zajlott, amely rengeteg új kommunikációs formát, stílusirányzatot teremtett. namármost, ha ebben az időszakban vlki eljátszott egy egyébként kiváló A dúr - E dúr - A dúr kombinációt, már elég komoly sikerekre számíthatott, érthető h a felfutóban lévő MTV-n elindított tehetségkutató pokoli siker lett, annak győzteseit pedig felszippantotta a kor médiája.

bár nem illés (és nem is kimittudos, hanem táncdalfesztiválos nóta), de a kor zenéjét tökéletesen jellemzi a klipp.

nos, mindezt azért írtam, h nem értem mi pöcsért kell ezt a műfaj premierplánba nyomni az ország pofájába? az akrobatákkal, zsonglőrökkel nem akarok foglalkozni a fent említettek miatt. de bakker a zenészek közül egynek jutott eszébe, h bakker saját számmal kéne indulni. más kérdés, h az meg csapnivaló volt, de szólógitáros face-el még tuti találkozunk. és nincs humor... bár ezt a témát fábry említette, nem szeretett volna belebonyolódni... millióésegy lehetőség van manapság megmutatni magunkat, nem kell ezt pont este 8kor mikor esetleg tévét akarok nézni. mondjuk ördög nórának maxi riszpekt, már kölyökklubbos időszakában felfigyeltem rá és komoly igazságtalanságként éltem meg, h oda száműzték...

ezen
a linken lehet beleskubizni a fellépésekbe... ...nem lehet videót bepakolni... a végére egy igazi tehetség. a videó már régi, a kiscsaj a tengerentúlon nagyon befutott, de a performansz értékéből nem vesz el... bianca ryan

Szólj hozzá!

Címkék: zene fless agymenés világmegváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://jevgenyij.blog.hu/api/trackback/id/tr91226947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása